Undersøgelse: Få danskere vil til VM i fodbold

Elo Christoffersen

|

10/10/2013

Dagens topnyheder

I morgen spilles der endnu en kvalifikationsrunde til VM i Brasilien. På nuværende tidspunkt ser tiltroen til Olsens drenge, samt lysten til at rejse til Brasilien under næste års VM ud til at være forsvindende lille blandt danskerne.

Ifølge hotelsøgemaskinen www.trivago.dk er fodboldfans dog allerede begyndt at se sig om efter gode hoteltilbud forud for VM 2014 i Brasilien (12. juni – 13. juli 2014).

Pas på: Dyrere at betale i danske kroner på ferier

Interessen for en tur til Brasilien er klart størst i England og Tyskland, som står for henholdsvis 29,1 og 21,9 procent af hotelsøgningerne foretaget på trivago for Brasilien i perioden hvor VM afholdes.

Mens Tyskland kan kvalificere sig til verdensmesterskaberne allerede på fredag, står briterne overfor to meget spændende kampe imod Montenegro og Polen.

Nummer tre på listen over nationer med størst interesse i verdensmesterskaberne er USA med 14,2 procent af søgningerne. Herefter kommer Frankrig (7,3 procent), Sverige (4,8 procent) og Finland (3,6 procent).

Læs også: London og Sydeuropa topper i efterårsferien

Selvom det finske mandskab har udspillet deres chance for at nå slutrunden, ser interessen fra vores nordiske brødre altså ud til at være ganske høj. Nordmændene ligger nummer 12 på listen med 1,7 procent, mens danskerne indtager 18 pladsen med kun 0,4 procent.

- Den relativt høje interesse fra lande som endnu ikke har kvalificeret sig til slutrunden synes måske lidt overraskende, men med de stigninger man kan forvente på hotelpriserne i Brasilien i den kommende tid, kan der være mange penge at spare ved at være tidligt ude, siger Danny Jakobsen fra trivago i en pressemeddelelse.

VM finder sted i perioden 12. juni til 13. juli 2014, og afholdes i 12 byer fordelt over hele Brasilien, inklusiv Rio de Janeiro, Brasilia, São Paulo og Fortaleza.