Undersøgelse: Hver sjette frygter at blive fyret i 2014

Hver sjette lønmodtager (16 procent) frygter at blive fyret i 2014. De, der frygter det mest, er kvinder og privatansatte. Hver fjerde kvinde (24,4 procent) frygter det, mens det er ca. hver 13. mand (7,7 procent).

Hver femte privatansatte (22,2 procent) frygter det, mens det er hver 10. (10,5 procent) offentligt ansatte. Det viser en analyse, Kristelig Fagbevægelse har fået lavet hos A & B Analyse blandt lønmodtagere uden ledelsesansvar.

Kristelig Fagbevægelse mener, det er meget, at hver fjerde kvinde og hver femte på det private arbejdsmarked frygter at blive sagt op i 2014.

- Vi vil gerne sende det signal, at selvom det er negativt at blive sagt op, er det ikke nødvendigvis en katastrofe. Både a-kasser og jobcentre vil hjælpe ledige med at komme i job igen. Vi vil ikke bagatellisere, at det er et stort problem at blive sagt på. Men vi vil opfordre til også at have fokus på, at der er job at søge, og at det kan lykkes at komme i job igen. De af vores kunder, der bliver ledige,  er i gennemsnit i arbejde igen efter 28 uger som ledige, siger politisk konsulent i Kristelig Fagbevægelse Allan Bruhn.

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip