Ung dansk skuespillerinde dyrker iskold hobby

Skrevet af admin

22/02/2015
For de fleste er en tur i havet i februar noget, der ligner tortur, fordi vandet er så isnende koldt.Men sådan er det langt fra for den danske "Rita"-skuespillerinde Mille Dinesen. Hun er nemlig vinterbader, og hun kan slet ikke stoppe med at springe i det iskolde vand.- Det her er det bedste, jeg nogensinde har været afhængig af! Jeg er amatør-vinterbader på tredje år nu, og det gør mig helt høj på endorfiner, skriver den 40-årige skuespillerinde således om et bikinibillede på sin Instagram-profil, hvor hun lige er kommet op fra Øresunds kolde vand.Og når den folkekære skuespillerinde ikke har travlt med at vinterbade, kan hun nyde synet af sig selv i sit tv.Hun spiller nemlig titelrollen i den populære TV2-serie "Rita", hvis tredje sæson har premiere den 16. marts."Rita" handler om Dinesen, der spiller skolelæreren Rita, og hvert afsnit bliver i gennemsnit fulgt af hele 600.000 danskere.Se billedet af Dinesen, som lige er kommet op af Øresunds iskolde vand lige her: https://instagram.com/p/zZYS-bvk_Y/?modal=trueNewspaq

Dagens topnyheder

For de fleste er en tur i havet i februar noget, der ligner tortur, fordi vandet er så isnende koldt.

Men sådan er det langt fra for den danske "Rita"-skuespillerinde Mille Dinesen. Hun er nemlig vinterbader, og hun kan slet ikke stoppe med at springe i det iskolde vand.

- Det her er det bedste, jeg nogensinde har været afhængig af! Jeg er amatør-vinterbader på tredje år nu, og det gør mig helt høj på endorfiner, skriver den 40-årige skuespillerinde således om et bikinibillede på sin Instagram-profil, hvor hun lige er kommet op fra Øresunds kolde vand.

Og når den folkekære skuespillerinde ikke har travlt med at vinterbade, kan hun nyde synet af sig selv i sit tv.

Hun spiller nemlig titelrollen i den populære TV2-serie "Rita", hvis tredje sæson har premiere den 16. marts.

"Rita" handler om Dinesen, der spiller skolelæreren Rita, og hvert afsnit bliver i gennemsnit fulgt af hele 600.000 danskere.

Se billedet af Dinesen, som lige er kommet op af Øresunds iskolde vand lige her: https://instagram.com/p/zZYS-bvk_Y/?modal=true

Newspaq