Ung familiefar død af ny livsfarlig drukleg

En farlig ny drukleg, der har fået navnet ‘punch 4 punch’ har kostet en 23-årig mand livet.

Legen, som så dagens lys i USA, er den seneste i rækken af livsfarlige stunt-lignende druklege, som har tendens til at leve et aktivt liv som virale fænomener på de sociale medier. Punch 4 punch har plastret internettet til med billeder af - især - unge mænd, der fremviser blodige sår efter at have udvekslet slag, mens de bliver filmet.

LÆS OGSÅ: Yngste offer for viral drukleg: Ni-årig pige til udpumpning

23-årige Tommy Main ville være en del af den nye virale sunt-trend, men besvimede efter at have udvekslet hårde slag med en anden mand til en fødselsdagsfest.

Tommmy Main blev i al hast transporteret til hospitalet i kritisk tilstand, men døde en time efter, uden på noget tidspunkt at have genvundet bevidstheden.

Nu langer den sønderknuste familie til den 23-årige familiefar ud efter legen og de deltagere, der var med, da Tommy Main døde.

LÆS OGSÅ: Advarsel: Dræbende drukspil har kostet to livet

- Jeg kan slet ikke fatte, at min bror har mistet livet. Han blev slået i hjertet, og det holdt op med at slå, siger hans 38-årige bror, Ben.

- Han har en lille datter, og hun ved det ikke endnu. Hvordan fortæller man en tre-årig, at hendes far er død. Hun ved jo ikke engang, hvad det betyder, siger broren.

LÆS OGSÅ: Video: Her går populær facebook-udfordring grueligt galt

En anden af Tommy Mains brødre siger: 

-Til dem, som var med til festen, som kalder jer selv venner. I skulle have stoppet det, i stedet for at prøve at filme det.

Se familiens mindevideo om Tommy Main her:

 

 

Dagens Gossip