Ung kvinde laver gribende video: Manipulerer 126 billeder af sig selv for at fremhæve uopnåelige skønhedsidealer

Kæmpe øjne, ekstrem smal talje og velvoksne bryster er nogle af de idealer, som nutidens unge slås med at leve op til.

Som en kommentar til de mere eller mindre uopnåelige skønhedsidealer, har den 22-årig kunststuderende Kelsey Higley fra University af Oklahoma lavet en opsigtsvækkende video. Det skriver Daily Mail.

Læs også: Protest mod Photoshop: Keira Knightley viser sine bare bryster

I den et minut lange video ved navn "Manipulated" har Kelsey digitalt manipuleret 126 billeder af sig selv i undertøj. Videoen starter og slutter med at vise den naturlige Kelsey, men undervejs ændrer hendes krop sig til det ekstreme eller bare til nutidens skønhedsidealer ved fx at formindske hendes talje og forstørre hendes bryster.

Den 22-årige studerende gik i gang med projektet, fordi hun selv kæmper med at leve op til de idealer, som hun konstant møder på nettet, i magasiner og på tv.

Læs også: Sports Illustrated udfordrer skønhedsidealet: Plus size-model på forsiden

- Jeg går gennem stadier, hvor alt hvad jeg ønsker mig er at være super slank med stenhårde mavemuskler og store bryster, men så efter et stykke tid skifter jeg over på den anden side og fortæller mig selv, at jeg skal elske og omfavne min krop, som den er, siger Kelsey Higley til websitet Hello Giggles..

Kunstværket "Manipulated" har fundet vej til en udstilling på The Fred Jones Jr. Museum of Art i Oklahoma, hvor det løb med en pris.       

Se videoen her:   

Følg Dagens.dk for flere lignende artikler:

 

Top partnere


Modtag uforpligtende lånetilbud fra 8 banker på Samlino.dk helt gratis. Prøv i dag på Samlino.dk/laan

Dagens Gossip