Ung mand hævder at være søn af Price: Nu vil han have fingrene i milliardarven

Siden den amerikanske stjerne Prince blev fundet død i sit hjem er spekulationerne gået - hvor meget efterlader Purple Rain-sangeren sig, og hvem skal arve ham?

Midt i spekulationerne har en ung mand meldt sig på banen i kampen om arven. Han påstår, at han er Princes ukendte søn, som blev født i 80’erne. Det skriver The Mirror.

Den unavngivne mand, der stammer fra Princes hjemstat Minnesota, har fået hjælp af privatdetektiver, som specialiserer sig i at finde familiemedlemmer, til at bevise sin teori om sin nære relation til den afdøde verdensstjerne.

Læs også: Prince har ikke efterladt sig et testamente

Hvis det er tilfældet, kan han være berettiget til den store arv, som løber op i ca. 2 milliarder danske kroner. At den ukendte søn først giver sig til kende, efter Prince er død, får flere til at hævde, at han kun er ude efter den velvoksne arv.

Det er firmaet Heir Hunters International, der har hjulet manden med at fastslå farens identitet. Det samme firma arbjeder også på, at opklare om en anden mand, der påstår at være Princes halvbror, nu også er det. De skulle angivelige have samme far,  John Nelson, som havde kunstnernavnet Prince Rogers og døde for kort tid siden. 

I Minnesota tilfalder arven nemlig søskende, hvis der ingen børn er. 

Følg Dagens Gossip for flere lignende artikler:

 

 

 

Dagens Gossip