Ung mand melder sig selv efter knivstik ved station

En 16-årig dreng, som Københavns Politi mistænker for at have stukket en jævnaldrende dreng i låret med en kniv natten til lørdag, har søndag meldt sig selv til politiet.

- Han kunne mærke, at jorden brændte under ham. Så han ringede til politiet og sagde, hvor han var henne. Han befandt sig på McDonald's på Kongevejen i Helsingør, siger den centrale efterforskningsleder Dan Aakerhjelm Sørensen ved Københavns Politi til Ritzau.

Det var Nordsjællands Politi, der hentede den eftersøgte dreng på McDonald's, efter at han havde ringet til ordensmagten midt på eftermiddagen. En patruljevogn kørte ham direkte til hovedstaden, hvor Københavns Politi overtog sagen.

Det 16-årige offer blev stukket i låret med en kniv ved Vigerslev Station i København. Han gik sammen med sin kæreste og nogle efterskolevenner, da en person opsøgte dem og spurgte, om de ville købe noget hash.

Men det afslog efterskoleeleverne, hvorefter der opstod noget tumult, og den 16-årige blev stukket med en kniv.

Den anholdte dreng fremstilles mandag i Dommervagten i København. Det vides ikke, hvordan han stiller sig til sigtelsen, som lyder på kvalificeret vold.

Offeret er blevet syet i låret efter knivstikket, som viste sig ikke at være alvorligt.

/ritzau/

 

Dagens Gossip