Ung mand står muligvis bag serie af overfald i Lyngby: Flåede tøjet af flere kvinder

En kun 15-årig dreng er blevet anholdt, mistænkt for at have overfaldet flere kvinder i Lyngby gennem de seneste måneder.

Fredag valgte politiet at efterlyse den formodede gerningsmand med et foto, der er taget af et overvågningskamera, og det gav pote, da politiet fik flere henvendelser om, hvem han var.

- På baggrund af billederne har vi foretaget anholdelse af en meget ung mand på 15 år, siger Morten Kaare Pedersen, efterforskningslederen ved Nordsjællands Politi, til Ritzau.

Efterlysningen kommer efter en episode 31. oktober, hvor en 20-årig kvinde blev overfaldet på Lyngby Hovedgade.

På baggrund af fremgangsmåden ved overfaldet, mener politiet, at der kan være tale om samme gerningsmand som ved en række andre overfald gennem de seneste måneder.

- Fremgangsmåden har været den samme. Det er gået ud over yngre kvinder, som er blevet væltet omkuld, og hvor gerningsmanden har forsøgt at flå tøjet af dem. Vi har oprettet sagen som forsøg på voldtægt, fortalte efterforskningsleder Henrik Gunst tidligere fredag.

Ved overfaldet i den forgangne weekend blev kvinden forfulgt af manden fra Lyngby Station og hen til krydset mellem Lyngby Hovedgade og Lyngby Omfartsvej, hvor overfaldet fandt sted.

Den 15-årige bliver lørdag fremstillet i grundlovsforhør.

/ritzau/

 

Dagens Gossip