Ung mand stukket ned bagfra

Politiet er i fuld gang med at undersøge, hvad der førte til, at en yngre mand natten til mandag måtte køres til Rigshospitalets Traumecenter efter at være blevet ramt overfladisk af en kniv i ryggen.

- Vi formoder, at det er sket i forbindelse med en fest på Hvidovrevej. Nogle personer kommer op at slås, og herunder får en af dem et overfladisk knivstik i ryggen.

- Det er ikke livstruende på nogen som helst måde, siger vagtchef ved Københavns Vestegns Politi, Michael Bundgaard, til Ritzau.

Den unge mand, som er født først i 1990'erne, er blevet syet med to sting.

Vagtchefen kan ikke sige meget om, hvem eller hvad der står bag slagsmålet, hvor også en anden ung mand blev slået i ansigtet. Men politiet mener, at "en flok" personer står bag.

- Det er ikke alle, der er lige interesserede i at oplyse noget om, hvad der er sket. Efterforskningen er stadig i fuld gang, og vi mangler stadig en del afhøringer, siger Michael Bundgaard.

Ingen er anholdt i forbindelse med overfaldet.

Har man befundet sig på Hvidovrevej omkring klokken 04.30 natten til mandag og har set eller hørt noget i forbindelse med slagsmålet, er man velkommen til at ringe til Københavns Vestegns Politi, oplyser vagtchefen.

Politiet fik anmeldelsen klokken 04.39.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip