Ung mand stukket ned på legeplads i Aarhus

En 19-årig mand blev søndag aften stukket med en kniv på en legeplads på Bispehavevej i Aarhus V.

Det var en beboer i området, der alarmerede politiet klokken 21.22, fortæller vagtchef ved Østjyllands Politi Stig Heidemann.

- Beboeren kigger ud fra en lejlighed og ser en forsamling. For anmelderen ser det ud som om, der er et slagsmål i gang. Hun synes, hun kan se en tilskadekommen på jorden, og så står der en helt masse mennesker rundt omkring.

- Det viser sig så, da vi kommer der ud ganske kort tid efter, at den tilskadekomne er blevet stukket to gange formentlig med en kniv, siger Stig Heidemann.

Den unge mand har ikke fået livstruende skader, men er bragt til hospitalet med stik i højre armhule og højre side af brystet. Han har også et kødsår i det ene lår.

- Vi har ikke kunnet snakke med ham endnu. Vi håber på at få lov til at høre, hvad hans opfattelse af situationen er, når lægerne er færdige med ham, siger vagtchefen.

Politiet mener, at der var omkring 20-30 personer til stede søndag aften på legepladsen - herunder både yngre og ældre mennesker. Ingen mistænkte er blevet anholdt.

/ritzau/

 

Dagens Gossip