Ung mand voldtager 20-årig kvinde på Amager

En tur i byen endte tidligt lørdag morgen i et mareridt for en 20-årig kvinde, der blev overfaldet og slæbt ind i en baggård på Amager, hvor hun blev voldtaget.

Kvinden havde været i byen og kørte hjem med bus 5A til Amagerbrogade.

- Hun er på vej ind i opgangen, da hun bliver tiltalt af en mand, der kommer gående over mod hende, fortæller den centrale efterforskningsleder ved Københavns Politi, Henrik Vedel, til Ritzau.

Manden griber fat i hende og trækker hende ind i baggården, hvor han voldtager hende. Efter voldtægten stikker han af i retning mod Store Krog.

Voldtægtsmanden var 18-20 år gammel, omkring 170 cm høj og havde mørkt, kort hår. Han talte dansk og var iført en mønstret hættetrøje, der muligvis havde en grøn kant.

- Desuden var han velsoigneret og lugtede af parfume, siger efterforskningslederen.

Voldtægten fandt sted kort før klokken 06 lørdag morgen. Politiet vil meget gerne i kontakt med vidner, der har set voldtægtsmanden eller offeret, der har langt lyst hår og var iført en stort striktrøje, sorte leggings og hvide sko. Desuden havde hun en strikket eller hæklet taske.

Efter voldtægten kom en mand den chokerede kvinde til undsætning og hjalp hende blandt andet med at samle hendes ejendele sammen.

- Ham vil vi naturligvis også gerne i kontakt med, siger Henrik Vedel.

/ritzau/

Top partnere


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

Dagens Gossip