Ung mor skal snart dø: Donationer vælter ind til hendes drømmebryllup

I juni blev Aimee Willet indkaldt til sin første celleskrabs-test. Det var første gang, den unge mor til to, fik foretaget testen.

Den viste, at hun havde kræft i underlivet, som ikke kunne fjernes ved en operation. Hun har siden fået kemoterapi, men lægerne tror ikke, hun overlever mere end et år.

Det skriver Mirror

Lidt lys er der dog nu i horisonten. Et af Aimee Willets sidste ønsker er at blive gift med sin mand. Anonyme donorer og venner og bekendte har indtil videre givet 31.000 pund - eller knap 300.000 kroner - til, at hun kan få sit drømmebryllup.

Brylluppet skal stå til februar på Westenhanger Castle i Kent.

“Det har været overvældende. Vanvittigt. Jeg troede aldrig, det ville komme til at ske. Folk, der tilbyder alt det her. Det er fantastisk, det er smukt,” siger hun.

Selvom hun er glad og overvældet er der en ting, som er vigtigst for hende: At få budskabet ud om, hvor vigtigt det er, at kvinder får foretaget celleskrabs-test.

I England bliver testen først taget, når kvinder er fyldt 25 år mod 23 år i Danmark.

“Jeg er bitter over det, og jeg ville gerne have, at aldersgrænsen blev sænket. Jeg synes, 25 er for gammelt, især hvis pigen har fået et barn tidligt,” siger hun og tilføjer:

“Det vigtiste for mig nu, er at flere mennesker bliver opmærksomme. Hvis du oplever noget, der ikke er normalt, så tag til lægen og få det tjekket.”

Top partnere


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

Dagens Gossip