Ung pige død af hjerneskade: Brugte kærestens insulin ’for at tabe sig’

19-årige Charlie Dunne ville gerne tabe sig hurtigt. Så hun besluttede sig til at prøve at løse sit problem med sin sukkersyge kærestes insulinsprøjte.

Det skriver Metro.

LÆS OGSÅ: Chokerende billeder: Jaloux kæreste bed hendes læbe af

Teenagepigen blev fundet bevidstløs med fråde ud af munden i sin lejlighed. Få dage senere døde hun af en alvorlig hjerneskade.

- Det er sandsynligt, at hun selv administrerede insulinen, fordi hun havde fået at vide, hvordan hun skulle stikke sin kæreste. Men hun vidste sandsynligvis ikke, hvilken katastrofal effekt, det ville have, siger retsmedicineren, som har undersøgt liget af den unge Charlie Dunne.

Pigen have angiveligt fået et angstanfald aftenen før, hvor hun havde været sammen med sine veninder og tabt i dart. Hun kom hjem til sin kæreste og var meget ked af det, men faldt efterfølgende til ro og i søvn.

LÆS OGSÅ: Mand mødte op på hospital til finger-operation: Men kirurgens skræmmende besked får ham til at gå igen

Kæresten, Terence Rhoden, tog af sted morgenen efter. Da han kom hjem, fandt han hende bevidstløs med insulinsprøjten liggende ved siden af sig.

Pigens onkel har foran dommeren påstået, at afdøde Charlie Dunnes kæreste tidligere har stukket hende med insulinsprøjten.

Det afviser Terence Rhoden, men han har til gengæld fortalt, at hun selv har stukket sig før, i troen på, at hun ville tabe sig af det.

 

Dagens Gossip