Ung sangerinde: Jeg var døden nær

Skrevet af admin

01/04/2016

Dagens topnyheder

Det var lige ved at gå fuldstændig fatalt og grueligt galt for Ariana Grande i februar sidste år.

Da den nu 22-årige sangerinde startede sin seneste turné, var en ulykke ved at trække stikket for stjernen for altid, fortæller hun nu.

- På åbningsaftenen af min "The Honeymoon Tour"-turné døde jeg næsten. Det er helt alvorligt, og jeg overdriver ikke. Jeg plejer at overdrive, men det gør jeg ikke nu, lød det åbenhjertigt fra Grande i et interview med Alan Carr, skriver mediet E! News.

- Jeg skulle hejses op fra en lem i gulvet, inden jeg skulle begynde at synge nummeret "Love Me Harder". Mens jeg blev hejst op, knækkede den træplade, jeg stod på, pludseligt, og jeg var ved at blive klemt mellem den og scenen, forklarede den Grammy-nominerede "Bang Bang"-stjerne videre om de skræmmende sekunder.

Heldigvis spottede hendes guitarist den indeklemte sangerinde og fik hende fisket fri, inden hun blev mast ihjel under sin optræden.

- Jeg kom fri til sidst, men det var virkelig skræmmende, sagde en skræmt Grande.

Sangerinden, der er lige så kendt for at imitere andre verdenskendte sangstjerner til perfektion, som hun er for sin egen stemme, udgiver den 20. maj sit tredje album, der meget apropos har fået titlen "Dangerous Woman".

/ritzau/FOKUS