Ung sangerinde taler ud efter slikke-skandale

Den lille, yndefulde sangerinde Ariana Grande lavede "grande" skandale tidligere på året.

Sammen med en ven var hun taget i en doughnut-butik for at kigge på de syndige sager, men med stor afsky buldrede Grande ud med, at hun "hadede alle amerikanere" og toppede svadaen af med at slikke på mange af de snaskede doughnuts.

Men Grande havde ikke lige tænkt over, at hele butikken var kameraovervåget, og derfor blev den 22-årige sangerindes tilsvineri og slikkeri lækket til medierne.

Grande udsendte efterfølgende en offentlig undskyld for sin skandaløse adfærd, men tirsdag talte hun så for første gang ud om slikke-skandalen.

- Først og fremmest så var min opførsel meget offensiv, og jeg har undskyldt. Men der er ingen undskyldning eller noget som helst, der retfærdiggør min adfærd, lød det fra Grande til programmet "Good Morning America" ifølge billboard.com

- Men som menneske tror jeg, at vi nogle gange siger noget eller gør noget, som vi ikke mener. Man bliver bare nødt til at lære af sine fejl, tilføjede den amerikanske sangstjerne.

Tilbage i juli forklarede den Grammy-nominerede sangerinde slikkeriet og tilsviningen af sine omkring 321 millioner landsmænd sådan her:

- Det, jeg sagde i et privat øjeblik til min ven i en doughnut-butik, er taget ud af kontekst, og jeg er ked af mit ordvalg, sagde sangerinden i undskyldningen og uddybede:

- Som fortaler for at spise sundt er mad meget vigtig for mig, og nogle gange bliver jeg frustreret over, hvor frit vi amerikanere spiser uden at tænke over, hvilke konsekvenser det har for vores sundhed og på samfundet som helhed, lød forklaringen fra "Bang Bang"-sangerinden tilbage i juli.

Se det skandaløse slikke-klip her: https://www.youtube.com/watch?v=Oja97POVbM8

/ritzau/FOKUS

 

Dagens Gossip