Ungarsk storhold overmatcher Aalborg Håndbold

12/10/2014

Der var klasseforskel, da Aalborg Håndbold søndag tog imod det ungarske storhold Pick Szeged i Champions League-gruppespillet. Pick Szeged var bedst og vandt fortjent 28-25.

Dermed indkasserede Aalborg sæsonens første nederlag i gruppespillet efter en sejr og en uafgjort i de to første kampe.

Pick Szeged grundlagde sejren i første halvleg, hvor ungarerne kom foran med fem mål til stor irritation for Aalborg-træner Jesper Jensen.

Den tidligere landsholdsplaymaker tog straks en timeout og talte med sjældent store bogstaver, da Pick Szeged med to mand i undertal alligevel fik scoret et par gange til 13-8-føring.

Jesper Jensen fortalte, at han ville se en "anden mentalitet", og at han "hellere ville have 15 udvisninger, end at spillerne opførte sig som en flok kællinger".

Det hjalp en smule. Kort efter timeouten havde nordjyderne reduceret til 10-13. Men ved pausen nåede Pick Szeged alligevel at komme foran 15-11.

Backen Sander Sagosen førte med fem flotte mål an i første halvleg for Aalborg-mandskabet, men der var for få af holdkammeraterne, som holdt samme niveau.

Billedet gentog sig i anden halvleg, hvor Aalborg lige fik lov til at snuse lidt til et muligt comeback ved både 17-20 og 20-23.

Men hver gang øgede Pick Szeged føringen med et par mål, så det blev både 22-17 og 25-20-føringer.

I slutfasen forsøgte Aalborg igen at skrue tempoet i vejret, men der manglede præcision og skarphed i afslutningerne.