Ungdommen i Favreskov uddanner sig

Det er en god udvikling i forhold til den landsdækkende målsætning om, at 95 procent af alle unge, der går ud af grundskolen i 2015, påbegynder og afslutter en ungdomsuddannelse.

Positiv udvikling
I Favrskov Kommune var andelen af en ungdomsårgang, der påbegynder og forventes at afslutte en ungdomsuddannelse, på 92 procent i 2010,  i 2009 var andelen 90 procent, og i 2008 var andelen på 88 procent.

Landsgennemsnittet var i 2010 på 90 procent, og Favrskov Kommune ligger med et resultat på 92 procent på en delt 12. plads ud af samtlige 98 kommuner.

- Denne positive udvikling for ungdomsuddannelserne er vi naturligvis meget glade for, og også lidt stolte af, siger Anna-Grethe Dahl, formand for Arbejdsmarkedsudvalget og Det Lokale Beskæftigelsesråd i Favrskov Kommune.

Unge på dagsordenen
- Unge og uddannelse har stået meget højt på dagsordenen i Favrskov Kommune de senere år, og så er det jo dejligt at se, at der er positive resultater på området, slutter Anna-Grethe Dahl.

Byrådet i Favrskov Kommune vedtog i 2009 Politik for unges uddannelse og job. Politikken for unges uddannelse og job har som målsætning, at alle unge i kommunen skal tage en uddannelse, være i aktivitet med uddannelsessigte eller være i job.

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip