Ungdomsverdensmester fortsætter i Århus Håndbold

20-årige Nicolaj Schytt, der blev verdensmester med det danske U19-landshold, skulle have tørnet ud for Skive i den næstbedste håndboldrække i den kommende sæson.

Men nu får han i stedet chancen for at fortsætte hos Århus Håndbold i den bedste række.

I sidste sæson spillede han fløj i Aarhus-klubben, og samme position skulle han have spillet i Skive. Men Århus' træner, Erik Veje, har overtalt Schytt til at fortsætte i klubben som bagspiller og primært playmaker.

- Jeg anser Nicolaj for at være et usædvanlig stort talent, som det bliver super spændende at følge fremover. Nicolaj har et fantastisk blik for spillet og behersker en masse skudvarianter.

- Med Nicolaj får vi også en bredere trup end sidste år, hvilket særligt slutspillet viste, er en nødvendighed, siger Erik Veje i en pressemeddelelse fra klubben.

Nicolaj Schytt er glad for at skulle prøve sig selv af som bagspiller i den bedste række.

- Jeg havde set frem til at skulle til Skive, men da muligheden bød sig for at spille liga i Aarhus, og tilmed som bagspiller, så trak det mest. Jeg har været bagspiller i hele min ungdomstid, og blev egentlig kun fløjspiller på ungdomslandsholdet, siger Schytt.

Han har fået en etårig kontrakt hos Århus.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip