To unge mænd fængslet for knivoverfald

To unge mænd er lørdag blevet varetægtsfængslet i fire uger, efter at de fredag aften blev anholdt og sigtet for et voldsomt knivoverfald på Frederiksberg i sidste weekend.

De to mænd er ifølge central efterforskningsleder Peter Steffensen, Københavns Politi, begge under 18 år og derfor varetægtsfængslet i surrogat.

Sagens offer, en 40-årig mand, blev natten til søndag i sidste weekend angrebet af knivbevæbnede gerningsmænd foran en etageejendom på Ewaldsensgade 2 på Frederiksberg.

Manden blev stukket flere gange på kroppen og i halsregionen, men han er meldt udenfor livsfare efter at være blevet opereret.

Efter overfaldet vaklede han blødende hen til nogle bekendte på en adresse få hundrede meter fra gerningsstedet.

Offeret har ifølge efterforskningslederen ikke ønsket at medvirke til sagens opklaring.

- Jeg ved ikke hvorfor. Vi betragter ikke sagen som banderelateret, men han har altså ikke rigtig villet tale med os, siger han.

Alligevel er det lykkedes politiet, blandt andet på baggrund af vidneforklaringer, at nå frem til de to unge mænd, som nu er sigtet i sagen.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip