Unge stjerneskud venter på Wozniacki i Indian Wells

Der bliver ikke meget tid til at hvile på laurbærrene for Caroline Wozniacki efter den danske tennisstjernes turneringssejr sidste uge i Malaysia.

Ved denne uges WTA-turnering i Indian Wells i USA skal Wozniacki i sin første kamp møde enten esteren Kaia Kanepi eller en kvalifikationsspiller, mens det formentlig bliver schweizeren Belinda Bencic, der venter i den efterfølgende kamp.

Wozniacki er seedet som nummer fire i turneringen og sidder derfor over i første runde. Vinder hun sine to første kampe, venter der formentlig et opgør mod det amerikanske talent Madison Keys i fjerde runde.

20-årige Keys var i semifinalen i Australian Open tidligere på året og rangerer som nummer 18 på verdensranglisten.

Wozniacki, der er nummer fem i verden, står derefter til at ramle ind i det 21-årige canadiske stjerneskud Eugenie Bouchard i en eventuel kvartfinale, inden den andenseedede russer Maria Sharapova venter i en mulig semifinaleduel i Californien.

Den tidligere danske verdensetter er havnet i modsatte halvdel af lodtrækningen end amerikanske Serena Williams, der er topseedet ved turneringen i Indian Wells. Derfor kan de to først mødes i en eventuel finale.

Det er i øvrigt første gang i 14 år, at Serena Williams stiller op i turneringen.

Caroline Wozniacki skal tidligst i aktion i Californien fredag. Finalen spilles 22. marts.

/ritzau/

.

Dagens Gossip