Unge talenter skal erstatte landsholdsspiller i FCM

Mandag meddelte den franske klub Evian, at den havde købt Jesper Juelsgård i FC Midtjylland.

Tirsdag fulgte den midtjyske klub så trop med en pressemeddelelse, da de sidste detaljer i kontrakten var forhandlet på plads.

Juelsgård, der optrådte for landsholdet mod England på Wembley tidligere på året, efterlader sig en ledig plads på venstrebacken hos FCM, men trods salget af den store kapacitet, har sidste sæsons bronzevinder ingen intentioner om at hente en erstatning.

- Vi er godt besat på venstre back, hvor vi i Jesper Lauridsen og Frederik Møller, der begge er lokale drenge, som har gået på Akademiet, har to spillere, som er klar til at tage over.

- Det betyder også, at vi skal ikke ud og hente en ny venstre back, siger sportsdirektør Claus Steinlein til klubbens hjemmeside.

Den 23-årige Jesper Lauridsen fik debut for FC Midtjylland i 2011, men i den forgangne sæson tørnede han ud for Hobro på en lejekontrakt i landets næstbedste række.

Frederik Møller, der er 21 år, debuterede for midtjyderne i den forgangne sæson, hvor han i alt spillede 310 superligaminutter. Tre gange var han en del af startopstillingen.

FC Midtjylland indleder den kommende sæson på hjemmebane mod Brøndby 20. juli.

/ritzau/

 

Dagens Gossip