To unge truer med pistol og forlanger penge

To unge mænd, som politiet mistænker for at have forsøgt at true sig til penge med en pistol i en smøge i Aalborg, er blevet løsladt.

Det meddeler Nordjyllands Politi. De to mænd er fortsat sigtet i sagen, men retten i Hjørring fandt altså ikke, at beviserne mod dem var stærke nok til, at de skulle varetægtsfængsles.

Røveriforsøget fandt angiveligt sted natten til lørdag i Jomfru Ane Gade i Aalborg.

En 26-årig nordmand har fortalt politiet, at to mænd passede ham op på gaden og trak ham ind i en smøge. Her truede de ham med en pistol og forlangte penge.

- De påstår, at han skylder dem penge, men han kender dem ikke og nægter at give dem noget. Så opgiver de og forsvinder fra stedet, siger vagtchef Poul Badsberg, Nordjyllands Politi.

Overfaldet skete klokken 02.20, og senere på natten lykkedes det politiet at anholde to unge mænd, som svarer til det signalement, som nordmanden har givet af de to, der truede ham.

Der er tale om to unge mænd fra Sjælland på 20 og 21 år. De er begge kendt af politiet i forvejen.

De blev genkendt af patruljerende betjente, og de svarer også til overvågningsbilleder fra værtshusgaden, oplyser vagtchefen.

/ritzau/

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip