Ungt ishockeylandshold taber igen til Frankrig

Det danske ishockeylandshold er godt i gang med forberedelserne til VM i Tjekkiet i maj, men landstræner Janne Karlsson må fortsat undvære en række spillere, der er optaget af slutspilskampe i deres klub.

Derfor sendte han lørdag for anden dag i træk et ganske ungt landshold på banen, og igen blev det til dansk nederlag - denne gang med 3-4.

Danskerne kom ellers flyvende fra start og var foran med 2-0 efter 12 minutters spil.

Den urutinerede "Rødovre-kæde" med Steffen Klarskov, Nikolaj Zorko og Matthias Asperup fik roser af landstræneren efter fredagens 2-4-nederlag, og kæden fortsatte de fine takter i andendagsgildet.

Kæden stod bag Danmarks første scoring, da Zorko leverede oplægget til Klarskovs føringsmål.

Herefter tog de mere erfarne over. Kirill Starkov øgede til 2-0 i powerplay assisteret af Simon Grønvaldt og kaptajn Morten Green.

Frankrig fik reduceret mod slutningen af første periode og udlignede to minutter inde i anden omgang.

Kort efter var Danmark dog i spidsen igen, da endnu en Rødovre-spiller Jannik Karvinen sendte pucken i nettet i en ny overtalssituationen. Igen var Starkov og Green involveret i scoringen.

Men så var det også slut med danske scoringer i Sports Palace i Megeve. Til gengæld glædede franskmændene hjemmepublikum med yderligere to mål på Sebastian Dahm, så Danmark må rejse hjem med to nederlag.

På torsdag skal Janne Karlssons tropper igen i aktion. Her gælder det mødet med Hviderusland i Gigantium i Aalborg.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip