Ungt talent hyldet med pris: Det er sindssygt

Det var en åbenlyst overrasket og taknemmelig ung sanger, der fredag aften trådte op på scenen til P3 Guld for at modtage talentprisen.

Prisen gik til den kun 20-årige sanger Karl William, der står bag singler som "Kostumeramt" og "Foruden at forgude", og han havde ikke regnet med at løbe med den flotte pris.

- Jeg havde overhovedet ikke forberedt en takketale. Jeg havde ikke forestillet mig, at det her øjeblik skulle ske. Jeg havde nok mere forberedt mig på, at en anden ville vinde, siger Karl William, der Ritzau Fokus møder ham efter showet.

Den unge århusianer er sikker på, at talentprisen kan være med til at sætte skub i hans karriere.

- Jeg tror, at det giver mig et boost i forhold til min musik. Det er vildt fedt, at en anerkendt pris nu siger, at jeg er god til at lave musik, siger han.

Karl William er i øjeblikket i fuld gang i studiet, og han håber på, at han snart kan udgive et endnu et album eller en ep.

- Nu har jeg bare lyst til at lave helt vildt meget musik. Det er helt sindssygt. Jeg skal indspille numre, så jeg kan udgive et fuldt album eller en ep, siger han. 

Der blev i alt uddelt tre priser ved den store P3 Guld-fest. Den store P3 Pris gik til duoen Ukendt Kunstner, mens Suspekt og Lukas Graham vandt prisen for årets P3 lytterhit med sangen "Søndagsbarn".

/ritzau/FOKUS

 

Dagens Gossip