United-boss åbner for at udlåne 130 millioner-køb

Der var stillet store forventninger til Wilfried Zaha, da Manchester United købte den talentfulde Crystal Palace-spiller i januar for 15 millioner britiske pund, svarende til 130 millioner danske kroner.

Men Zaha har slet ikke været på banen i Premier League i denne sæson og kan notere sin optræden i Community Shield-kampen mod Wigan som sin hidtil eneste i United-trøjen. Derfor åbner manager David Moyes nu for at udleje landsholdsspilleren.

- Det er ikke fordi, han har gjort noget forkert, det er bare sådan, at vi har stor konkurrence, og vi er nødt til at sikre os, at han får spilletid, siger Moyes til Manchester Uniteds hjemmeside.

- Uheldigvis har han ikke fået det, og hvis det stadig er tilfældet i januar, vil vi kigge på det. Men han er stadig i mine planer, forklarer han.

Netop på de to fløje er Manchester United godt dækket ind, ikke mindst efter at unge Adnan Januzaj er slået igennem i denne sæson.

Det har betydet, at der ikke har været brug for Zaha endnu.

- Jeg synes ikke, at vi har haft den rette mulighed for at sende ham så meget på banen, som vi havde ønsket. Vi vil ikke sætte ham ind for hurtigt, men vente på den rette mulighed, siger David Moyes.

- Jeg har fortalt ham, at jeg vil prøve at give ham minutter på banen her og der, men konkurrencen på fløjene, hvor vi har Nani, Antonio Valencia, Ashley Young, Adnan Januzaj og endda Shinji Kagawa, er meget hård, lyder det fra United-manageren.

Der er mulighed for, at Zaha kan få en sjælden optræden på holdet, når United møder Norwich i den lille pokalturnering, Capital One Cup, tirsdag aften.

/ritzau/

 

Dagens Gossip