United-boss skælder ud: Medier har fyret mig tre gange

Manchester Uniteds manager, Louis van Gaal, går hårdt til angreb på den britiske presse efter den seneste tids mange historier om en forestående fyring.

Flere britiske medier skrev efter weekendens 0-1-nederlag til Southampton, at Louis van Gaal havde tilbudt klubben at trække sig.

- Det er tredje gang, at jeg er blevet fyret, og jeg sidder stadigvæk her foran jer, hvilket jeg ikke er forpligtet til, siger hollænderen på et pressemøde før fredagens FA Cup-kamp mod Derby fra den næstbedste engelske fodboldrække.

- Jeg er meget bekymret for, at folk begynder at tro på, hvad I skriver, og jeg er bekymret over, at I ikke behøver at verificere det, som I skriver.

Manchester United har i denne sæson leveret svingende resultater, der betyder, at traditionsklubben er hele ti point efter Premier Leagues førerhold fra Leicester. Derfor er der pres på hver eneste gang, holdet løber på banen.

Louis van Gaal er derfor forberedt på, at medierne skriver negative overskrifter.

- Når man taber, så er de værre. Jeg havde ventet, at det kunne komme allerede før kampen mod Southampton.

- Nu kan jeg ikke tillade mig at tabe flere kampe, fordi så vil det være fjerde gang, jeg bliver fyret.

- Måske vil I så have skrevet sandheden, for nogen gange kan det ske, siger hollænderen.

Louis van Gaal takker på pressemødet Manchester Uniteds bestyrelse for at bakke ham op i den svære tid. Med støtten følger også et stort pres, hævder han.

- Når bestyrelsen tror på dig, så er presset større, end hvis de havde fortalt mig, at det var min sidste kamp eller sådan noget, siger manageren.

Manchester United har blot vundet tre af klubbens seneste 13 kampe.

Fredagens FA Cup-modstander Derby indtager en aktuel femteplads i Englands næstbedste fodboldrække.

/ritzau/Reuters

 

Dagens Gossip