United-boss vil se mere fra sin matchvinder

Hvis den argentinske fodboldspiller Angel Di Maria mandag vågner op og tænker, at hans manager Louis van Gaal er en kende utaknemmelig, er det måske til at forstå.

Da Manchester United vandt 4-0 over Queens Park Rangers og således fik sin første sejr i Premier League efter fire spillerunder, var Angel Di Maria den store helt.

Argentineren scorede kampens første mål direkte på frispark. Han var den kreative kraft bag de angreb, som gav scoringer fra Ander Herrera og Wayne Rooney før pausen, og han lagde op til Juan Matas scoring til 4-0 efter en lille times spil.

Alligevel vil manager Louis van Gaal se mere fra Di Maria, som i øvrigt måtte udgå med krampe efter 82 minutter.

- Når man lægger op til tre mål og ovenikøbet selv scorer det første, kan man ikke spille dårligt. Men han havde en masse unødvendige boldtab, så vi kan gøre det bedre. Også Angel Di Maria.

- Kan man gøre det bedre, når man lægger op til tre mål og scorer et? Det er næsten umuligt. Men jeg er manager, og jeg analyserer kampen og ser, hvad vi som hold skal forbedre, siger Louis van Gaal.

- Di Maria har det fint, men han har krampe. Normalt skal man kunne spille 90 minutter uden at få krampe. Men det er selvfølgelig også et bevis på, at han gav alt, hvad han havde, fortsætter han.

Trods en dårlig sæsonstart uden sejre i sæsonens første tre kampe i Premier League holder Louis van Gaal fast i, at Manchester Uniteds ambition er at slutte blandt de tre første i Premier League, fordi det giver adgang til Champions League.

/ritzau/

Top partnere


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

Dagens Gossip