United forventer medaljer trods elendig start

Manchester United forventer at slutte i top-tre i Premier League til trods for en helt skæv indledning på sæsonen.

Det oplyser viceformand, Ed Woodward, onsdag, hvor storklubben har fremlagt et overskud på 222 millioner kroner for det seneste regnskabsår.

- Vi går ud fra, at vi ender på tredjepladsen i vores budgetter, siger Woodward ifølge Sky Sports.

Selv om Manchester United har hentet Louis van Gaal ind som manager og oprustet med flere indkøb forud for den igangværende sæson, så lyder det foreløbige facit på to point efter de tre første spillerunder.

Topholdet fra Chelsea er hele syv point foran, mens rivaler som Manchester City, Liverpool, Tottenham og Arsenal også er kommet bedre fra start.

Troen på Louis van Gaal er dog enorm i United, der i sidste sæson sluttede på syvendepladsen og fyrede Alex Ferguson-afløseren David Moyes.

- 2013/14-sæsonen var meget udfordrende og skuffende. Men under Louis er der en ægte tro på, at vi kan starte noget specielt.

- Jeg er tryg ved Louis som manager. Med en klar filosofi og et styrket hold vil vi igen komme til at kæmpe med om titler og trofæer.

- Hans CV, når det kommer til at skabe tophold, taler for sig selv. Vi har haft en fremragende sommer, hvor vi har købt Angel Di Maria, Daley Blind, Luke Shaw, Ander Herrera, Marcos Rojo og Radamel Falcao på en etårig låneaftale, siger Ed Woodward.

Manchester får på søndag besøg af oprykkerne fra Queens Park Rangers i Premier League.

/ritzau/