United håber på at kickstarte sæsonen mod QPR

Manchester United har fået en skidt åbning på sæsonen med blot to point i tre kampe i Premier League.

Manager Louis van Gaal og spillerne er under pres, og derfor er en sejr hjemme på Old Trafford søndag mod oprykkerne Queens Park Rangers yderst vigtig for storklubben.

Der er godt nyt op til søndagens kamp for United. Den colombianske stjerneangriber Radamel Falcao, den hollandske defensivspiller Daley Blind og den argentinske forsvarsspiller Marcos Rojo er alle i spil til at få debut.

Trioen kom til i slutfasen af sommerens transfervindue og har derfor ikke spillet for United endnu, men bare deres tilstedeværelse i klubben har gjort en forskel, siger angriberen Robin van Persie.

- Jeg kan ikke vente med at træne og spille med de verdensklassespillere, som vi har fået til klubben.

- Den følelse af, at vi kommer til at levere varen, er kun blevet større, efter at klubben har købt disse spillere over de seneste uger. Jeg finder det spændende, siger angriberen til klubbens hjemmeside.

Falcao er kommet til på en lejeaftale fra Monaco, mens Blind er købt i Ajax og Rojo er hentet i Sporting Lissabon.

På skadesfronten er der også godt nyt for United. Den spanske midtbanespiller Ander Herrera, som i sommeren er blevet hentet i Athletic Bilbao, er nemlig med igen efter tre ugers pause på grund af en ankelskade.

Den argentinske kantspiller Angel Di Maria og den engelske venstre back Luke Shaw, som er kommet til fra henholdsvis Real Madrid og Southampton i sommerens transfervindue, forventes ligeledes at være med i United-truppen.

Mens United har to point, er QPR noteret for tre. Opgøret begynder søndag klokken 17.

/ritzau/

 

Dagens Gossip