United lukker kritik med 2-0-sejr hjemme

07/11/2015

Det var måske ikke ligefrem en målfest på Old Trafford, da Manchester United i Premier League tog imod West Bromwich Albion.

Men Manchester United vandt dog 2-0, og selv om det var med hiv og sving og et straffespark til sidst, så fik United scoret to gange og lagt en dæmper på kritikken i den seneste tid.

Sejren sender Manchester United op på 24 point på fjerdepladsen lige efter Leicester og Kasper Schmeichel.

Leicester vandt 2-1 hjemme over Watford, og dermed holder Schmeichel og co. fast i toppen med 25 point, ligesom Arsenal og Manchester City, der spiller søndag.

Med 15 scoringer i Premier League i alt i denne sæson, så har Manchester United ikke leveret den offensive fodbold, som mange forbinder med klubben.

Godt nok blev det i ugens løb 1-0 over CSKA Moskva i Champions League, men ellers har det haltet på det seneste i ligaen.

Det har givet utilfredse tilhængere på Old Trafford, og derfor appellerede Louis van Gaal fredag til, at klubbens fans dropper pibekoncerterne eller i stedet retter dem mod ham.

Wayne Rooney virkede fra start oplagt, og efter 18 minutter afsluttede Juan Mata uden held. Fem minutter før pausen var Lingard tæt på, men Jonny Evans fik afværget.

I halvlegens døende minutter trykkede Anthony Martial af fra tæt hold med en skudfinte forinden, men afslutningen var lige på West Bromwich-målmanden Boaz Myhill.

Otte minutter inde i anden halvleg leverede 23-årige Jesse Lingard så forløsningen. Lingard modtog bolden ved kanten af gæsternes felt, og han lagde den køligt over i det lange hjørne med et kontrolleret indersidespark.

1-0-føringen bragte jublen frem hos United-spillerne, men med 17 minutter igen var Saido Berahino tæt på at ødelægge glæden med et hovedstødsforsøg.

Til sidst lukkede Juan Mata kampen, da han scorede i det 90. minut på et straffespark.

Kasper Schmeichel var med i målet hos Leicester, der hjemme tog imod Watford.

Efter 20 minutter reddede først stolpen for Leicester, da Odion Ighalo afsluttede, hvorefter Schmeichel fik bokset riposten væk i en første halvleg, som endte uden scoringer.

Ngolo Kante bragte hjemmeholdet foran 1-0 efter pausen, og Jamie Vardy gjorde det til 2-0 på et straffespark, før Troy Deeney reducerede for gæsterne på et straffespark.