United ville gøre Neymar til verdens dyreste

FC Barcelona-stjernen Neymar har efter sigende modtaget et gigantisk bud fra den engelske storklub Manchester United, der kæmper for at komme tilbage til tidligere tiders storhed.

Ifølge Neymars far prøvede Manchester United at gøre Barcelonas Neymar til verdens dyreste spiller, da holdet gav et bud på omkring 1,4 milliarder kroner i sommeren 2015.

Det er i et interview med den spanske radiokanal Cope, at Neymars far kommer med påstandene.

- Han har to år tilbage af sin kontrakt, men du kan tage det ganske roligt, for han er utroligt glad, hvor han er nu, siger faderen Neymar Santos ifølge Sky Sports til radiokanalen.

Manchester United har gennem de sidste mange transfervinduer været kædet sammen med en række verdensstjerner, men indtil nu er det ikke lykkedes for de røde djævle at hente hverken Cristiano Ronaldo, Gareth Bale eller Neymar.

Neymars far afslørede tidligere i en retssal, at en klub havde budt 140 millioner pund for Neymar.

Men det er først i radioprogrammet, det er blevet bekræftet, at klubben var Manchester United.

Neymar kunne i øvrigt puste lettet ud torsdag, da en dommer i Madrid afviste en stor sag om bedrageri mod ham.

Sagen omhandler den brasilianske investeringsfond DIS, der havde 40 procent af rettighederne på Neymar, da han spillede i brasilianske Santos.

Fonden påstår, den er blevet snydt for en stor del af transfersummen for Neymar, fordi Barcelona og Santos har skjult en del af summen for offentligheden.

Handlen blev oprindeligt vurderet til 57,1 millioner euro, men spanske myndigheder har vurderet, at handlen har en værdi af mindst 83,3 millioner euro.

Anklagemyndigheden har oplyst, at de vil appellere sagen.

/ritzau/

 

Dagens Gossip