Uniteds manager van Gaal stopper efter Unitedjob

Efter en lang og succesrig karriere har Manchester Uniteds manager, Louis van Gaal, besluttet helt at stoppe med fodbold, når han er færdig hos Manchester United.

Det fortæller han i et interview med avisen The Telegraph.

- Det er mit sidste job. Helt sikkert, siger han i et interview, som blev lagt på avisens hjemmeside sent torsdag aften.

- Jeg er nødt til også at være opmærksomme på mine børn, mine børnebørn og min hustru. Det fortjener de. Lige nu kan jeg ikke give dem den opmærksomhed, fortsætter han.

Den 63-årige hollænder har været cheftræner for fremtrædende hold i fodboldverdenen. Det gælder således hold som Ajax Amsterdam, FC Barcelona og Bayern München. Ved den seneste VM-slutrunde nåede han semifinalen med Hollands landshold.

Nu er han i Manchester United på en kontrakt, som udløber i 2017.

- Det er en ære og en udfordring at være manager i Manchester United, fordi jeg har været hos de bedste hold i Spanien, Tyskland og Holland.

- Jeg havde mulighed for at vælge andre klubber som blandt andet Tottenham, men jeg valgte nummer et. Det er jeg stolt af. Jeg tror ikke, at mange andre trænere kan sige sådan.

Hollænderen siger endvidere, at alt, hvad han har opnået, har på forhånd været en del af hans målsætning. Som eksempelvis at blive manager i Premier League.

Louis van Gaal vil flytte til Portugal, når han er færdig på arbejdsmarkedet. Der har han allerede en bolig.

- Jeg har et paradis i Portugal. Jeg vil være der, når jeg stopper - spille golf og spise fantastisk mad. Der er god vin, strand og dejligt vejr, siger han.

Manchester United er lige nu nummer fire i Premier League.

/ritzau/

Top partnere


Modtag uforpligtende lånetilbud fra 8 banker på Samlino.dk helt gratis. Prøv i dag på Samlino.dk/laan

Dagens Gossip