Ups: Destinys Child-stjerne taler over sig

Skrevet af admin

01/08/2014
Det kan være svært at holde på hemmeligheder. Det er det også for den tidligere Destinys Child-stjerne 33-årige Kelly Rowland, der venter sit første barn med sin mand, tidligere bokser, Tim Witherspoon.I et interview med Foxnews' underholdningssite Fox411 kom popsangeren ved et uheld til at afsløre, at hun og husbonden venter sig en dreng. - Vi er meget spændte. Indtil videre er alt gået godt. Jeg føler allerede, at barnet bliver så forkælet. Min Caress-familie har givet ham alle mulige badeting og legetøj. Det er bare så sejt, siger Kelly Rowland, som er ansigt for skønhedsmærket Caress.Kort efter går det op for sangerinden, at hun har afsløret barnets køn. Men med et stort suk og en lige så stor latter udbryder hun:- Skidt pyt, det er en dreng, det er en dreng. I sammen åndedrag vender hun sig til sin personlige assistent og beder hende lave et nødopkald til sin mand.- Vil du ikke ringe til min mand og fortælle ham, at jeg har talt over mig, siger hun.Det kommende barn er parrets første sammen.Kelly Rowland og Tim Witherspoon blev gift den 9. maj i år ved en privat ceremoni i Costa Rica. Newspaq

Mest læste i dag

Det kan være svært at holde på hemmeligheder.

Det er det også for den tidligere Destinys Child-stjerne 33-årige Kelly Rowland, der venter sit første barn med sin mand, tidligere bokser, Tim Witherspoon.

I et interview med Foxnews' underholdningssite Fox411 kom popsangeren ved et uheld til at afsløre, at hun og husbonden venter sig en dreng.

- Vi er meget spændte. Indtil videre er alt gået godt. Jeg føler allerede, at barnet bliver så forkælet. Min Caress-familie har givet ham alle mulige badeting og legetøj. Det er bare så sejt, siger Kelly Rowland, som er ansigt for skønhedsmærket Caress.

Kort efter går det op for sangerinden, at hun har afsløret barnets køn. Men med et stort suk og en lige så stor latter udbryder hun:

- Skidt pyt, det er en dreng, det er en dreng.

I sammen åndedrag vender hun sig til sin personlige assistent og beder hende lave et nødopkald til sin mand.

- Vil du ikke ringe til min mand og fortælle ham, at jeg har talt over mig, siger hun.

Det kommende barn er parrets første sammen.

Kelly Rowland og Tim Witherspoon blev gift den 9. maj i år ved en privat ceremoni i Costa Rica.

Newspaq