Ups: Kan du se, hvad der er galt med den her politibil?

Først troede politiet i britiske South Yorkshire, at en humoristisk borger havde været lige lovligt dygtig til Photoshop, da dette billede af en af deres biler begyndte at florere på Twitter.

Det skriver Metro.

LÆS OGSÅ: Svensk rockerboss kører frit i falsk politibil

Billedet afslører nemlig en mindre alvorlig, men temmelig underholdende stavefejl på den ene side af bilen: De har simpelthen glemt i’et i ordet ‘Police’.

Det har givet anledning til en hel del vittigheder på de sociale medier: “Der er ikke noget I (jeg, red.) i team”, “Det er fordi, I (jeg, red.) er indeni)”, lyder de kække kommentarer - blandt mange andre.

LÆS OGSÅ: Se, hvorfor denne bil vækker voldsom vrede

Og nu har politiafdelingen da også indrømmet, at stavefejlen både er ægte og ærgerlig. De giver bilfabrikanten skylden for den fejlagtige stavning.

- Fejlen blev rettet allerede dagen efter, og køretøjet nåede ikke at forlade politiets grund. Det var den eneste fejl i den nye sending af politibiler, siger en talsmand for politiet i South Yorkshire, ifølge Metro.

Top partnere


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

Dagens Gossip