Ups: Mads Vad alkotestet efter Vild med dans

De fleste vågne timer står på træning og atter træning for danseparret Mie Skov og Mads Vad, som er blandt de sidste fire par i Vild med Dans.

Men når de endelig slipper ud af træningslokalerne sker der ting og sager.

Forleden blev det sent på aftenen, inden Mads og Mie var færdige med at øve fredagens dans. Og da Mads ville køre Mie hjem, blev de to stoppet af ordensmagten, som lavede rutinetests. Det skriver TV2.

Følg Dagens.dk på Facebook - klik her og vær med

- Jeg blev stoppet af politiet, som ville alkoholteste mig, siger Mads, som aldrig før er blevet udsat for ordensmagtens pusterør, til TV2.

Eftersom Mads ikke kendte til fremgangsmåden, kom han til at begå en lille morsom fejl.

- Man skal jo puste ind i sådan et rør, og betjenten sagde til mig, at jeg bare skulle puste til, så jeg trak vejret godt ind og pustede ind i det der rør, som jeg holdt sådan 10-15 centimeter fra munden. Jeg havde ikke lige fattet, at man skulle have det helt hen til munden, fortæller en grinende Mads til TV2.

Mie, der overværede situationen, kunne ikke lade være med at more sig over Mads' forsøg på at puste.

- Jeg var helt færdig af grin der, da han tog en dyb indånding og pustede ud med det rør langt væk fra munden. Det var så tydeligt, at han aldrig havde prøvet det før, siger bordtennisspilleren til TV2.

LÆS OGSÅ: Mads Vad viser speciel dans til Energy Day - se videoen her

Betjenten kunne heldigvis også godt se det morsomme i Mads' uvidenhed. Måske fordi betjenten kunne genkende dansestjernen.

- Da han spurgte, om jeg havde drukket alkohol, svarede jeg bare nej, jeg har ligesom trænet. Og så smilede han bare lidt og sagde nåh ja, forklarer Mads.

Den høje, blonde danser havde ikke alkohol i kroppen, og danseduoen kunne hurtigt køre videre.
 

 

Dagens Gossip