Ups! One Direction koksede igen i landene

Når man som drengene i One Direction rejser verden tyndt og optræder, så kan det til tider være svært at huske, hvilket land man egentlig befinder sig i.

Det oplevede det danske publikum i Parken under den første koncert mandag, da et af gruppens medlemmer, Zayn Malik, kom til at byde velkommen til vores broderland Sverige i stedet for Danmark.

Tirsdag skete det så igen, ved bandets anden koncert i Parken. Endnu engang troede Malik, at han befandt sig på den anden side af Øresund, selvom han stod i en propfyldt Parken i hjertet af København. I hvert fald hvis man skal tro flere kendte danskere.

Episoden har nemlig skabt hovedrysten og vrede men også latter fra kendte danskere på de sociale medier.

En af dem, der kan se det sjove i episoden, er producer og sanger Remee. Han skriver på sin Facebook-side:

- Han sagde Sweden IGEN !!! Det lige meget, hahaha #1D in swenmark, skriver Remee med en klar hentydning til "Danish Dynamite"-karakteren Jeppe K.

Hvor Remee kunne se det sjove i episoden, var det en mere vred Dan Rachlin, der ikke kunne holde frustrationerne tilbage på Twitter.

- One Direction saying hello to Sweden 2 times in a row in Copenhagen. Uneducated, rude and quite frankly quote boring as well!, skriver Rachlin på Twitter.

Alt i mens flere kendte kommenterer på episoden, tager mange af One Direction-fans deres helte i forsvar. I kommentarfeltet til Remees Facebook-status forklarer mange fans, at Zayn Malik ikke sagde "Sweden" men "sweetest" til publikum.

Den diskussion skal nok køre heftigt de kommende dage.

Newspaq

 

Dagens Gossip