Ups: Toget kørte i den forkerte retning

Skrevet af Ann Katrine Warren

11/12/2012

Mest læste i dag

Store mængder sne og kulde var en udfording for togtrafikken i går, men vejret kan alligevel ikke få skylden for, at et af togene mellem Grenaa og Odder pludselig var på vej i den gale retning.

Toget var nået til banegården i Aarhus på sin vej fra Grenaa til Odder, men da det kørte videre, opdagede passagererne til deres store overraskelse, at toget nu var på vej tilbage mod Grenaa, hvor det netop var kommet fra. Det skriver jp.dk.

- Der er sket en fejl, det kan vi ikke løbe fra. Man kan trække på smilebåndet af det, men det virker jo mildest talt ikke særligt godt over for vores kunder. Det er ikke noget, jeg har oplevet tidligere, og jeg kender ikke baggrunden for det, siger Tony Bispeskov, trafikinformationschef, DSB, til Jyllands-Posten.

Han oplyser, at toget standsede ved den næste station og kørte herefter tilbage mod banegården og fortsatte videre i den rigtige retning mod Odder.

Forsinkelserne på Grenaa-Odder-banen blev i løbet af dagen så store, at DSB valgte helt at aflyse afgange, for at togene kunne begynde på en frisk og køre til tiden.