Uruguays træner om Suárez-bid: Han er et let medieoffer

Uruguays landstræner, Óscar Tabárez, har ikke lyst til at forholde sig til den kontroversielle situation i VM-kampen mod Italien, hvor Luis Suárez satte tænderne i skulderen på italienske Giorgio Chiellini.

Suárez slap for rødt kort, da dommeren ikke så overfaldet i det dramatiske opgør, hvor Italien blev slået ud af fodboldslutrunden i Brasilien.

- Jeg så det ikke. Jeg vil gerne se billederne først, siger Tabárez, som dog antyder, at Suárez er i mediernes søgelys på grund af tidligere disciplinærsager.

- Han er et foretrukket mål for en masse medier, siger landstræneren på et pressemøde ifølge nyhedsbureauet AFP.

En synligt irriteret Tabárez nægtede at fælde dom over Liverpool-angriberen, da han blev presset af de fremmødte journalister.

Det internationale fodboldforbund, Fifa, har endnu ikke besluttet, om der bliver åbnet en disciplinærsag mod Luis Suárez. Fifa oplyser, at man vil afvente dommerens kamprapport, før man eventuelt åbner en sag.

Stjerneangriberen har tidligere brugt tandsættet som våben på fodboldbanen. Suárez fik for godt et år siden 10 spilledages karantæne i en kamp for Liverpool, efter at han havde bidt Chelsea-forsvareren Branislav Ivanovic.

Dengang kom det frem, at angriberen også havde bidt en spiller i sin tid hos Ajax Amsterdam i hollandsk fodbold. Hollandske medier døbte ham "kannibalen fra Ajax."

Uruguay vandt tirsdagens opgør med 1-0 efter et sent mål af forsvarsspilleren Diego Godín.

/ritzau/

 

Dagens Gossip