US Open-vinder: Hårdt arbejde betaler sig

Den kroatiske tennisspiller Marin Cilic, der mandag vandt US Open over Kei Nishikori, føler, at han med sejren har bevist, at man med hårdt arbejde kan slå verdensstjerner som Roger Federer, Rafael Nadal og Novak Djokovic.

De tre har de seneste år domineret herretennis. Faktisk var US Open første gang i ni år, at ingen af de tre stod i en grand slam-finale.

- For alle spillere derude, der arbejder hårdt, var denne sejr et signal om, at hvis man arbejder hårdt, vil det i sidste ende blive belønnet, siger Cilic, som i semifinalen vandt over Federer, ifølge AFP.

Kroaten vandt overbevisende i tre sæt over japanske Kei Nishikori. Ingen af dem havde tidligere prøvet at spille en grand slam-finale.

- Jeg var rolig og spillede enkelt, og min serv var rigtig god. Jeg var nødt til at presse Kei. Jeg følte, at jeg vandt tilstrækkeligt med partier, fortæller Cilic.

Han roser sin træner, den tidligere Wimbledon-vinder Goran Ivanisevic, som har været med til at bringe glæden ved tennis tilbage hos den 25-årige kroat.

- Der har været meget hårdt arbejde i de seneste år og særligt i år. Jeg synes, mit team har givet noget særligt til mig - især Goran, siger Cilic.

- Vi har arbejdet virkelig hårdt, men vigtigst af alt har han (Goran Ivanisevic, red.) fundet glæden i tennis frem hos mig, og vi har det altid sjovt. Jeg har spillet mit bedste tennis herovre, fortsætter han.

/ritzau/

Top partnere


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

Dagens Gossip