USA er klar med holdopstillingen til Ryder Cup

Keegan Bradley, Hunter Mahan og Webb Simpson får lov til at svinge golfkøllerne for USA's Ryder Cup-hold.

Det står klart, efter at den amerikanske holdkaptajn har udpeget sine tre wildcardspillere til denne måneds populære golfturnering mellem USA og Europa.

- Der var flere spillere i puljen til at blive et af mine valg. Mange spillere er begyndt at spille godt fra den amerikanske side, og det er en god ting. Vi har brug for det, siger Tom Watson om sin beslutning ved en pressekonference i New York.

- Europæerne er på papiret favoritterne, og vi er underdogs, men jeg har en grundlæggende tro på mit hold, tilføjer han.

De tre spillere slutter sig dermed til det 12 mand store amerikanske hold, der blandt andet også består af Bubba Watson, Rickie Fowler, Phil Mickelson og Jimmy Walker.

USA har tabt syv ud af ni af de seneste Ryder Cup-opgør mod Europas bedste spillere. Amerikanerne har ikke vundet turneringen på fremmed grund siden 1993.

Danske Thomas Bjørn er med på Europas Ryder Cup-hold. Han skal sammen med blandt andre nordirske Rory McIlroy og spanske Sergio Garcia forsøge at hive sejren i hus for europæerne.

Ryder Cup spilles 26. til 28. september i Skotland.

/ritzau/Reuters

Top partnere


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

Dagens Gossip