USA lukket ned: Forelskede par kan ikke blive gift

Den amerikanske kongres har ikke kunnet blive enige om et budget for 2014, og det har betydet, at stort set alle offentligt ansatte er sendt på midlertidigt orlov.

Det fik parret Becca og Brian at føle i fredags. Her skulle de have giftet sig med hinanden i en intim ceremoni med deres allernærmeste i Washington D.C., inden de rejste til Paris sammen. Men giftefogederne var blandt de ansatte, der er sendt hjem.

Det skriver Huffington Post.

Læs også: USA lukker ned

Den officielle formulering hedder, at det er de 'ikke-essentielle' medarbejdere, der er sendt hjem. For Becca, der ikke bliver benævnt med efternavn, gør det særlig ondt, at bryllupper på den måde bliver stemplet som uvigtige.

- Der er bestemt værre historier derude, jeg har læst en del. Men det er godt at huske, at det er rigtige mennesker, der bliver påvirket af nedlukningen, og ikke kun statistikker, siger hun.

Et rørende plaster på såret kom i form af en buket blomster med et sødt kort fra nogle venner.

Læs også: Brudgom glemte at booke bryllup: Dækkede over fejl med bombetrussel

- Kære Becca og Brian, I er essentielle for alle, der kender jer, og når alt kommer til alt, er I ægtefolk i vores øjne. Hav en vidunderlig og særlig dag. De bedste hilsener og ønsker for et langt liv sammen som ægtefolk, skrev vennerne.

Udover giftekontorer er også zoologiske haver, nationalparker og nogle museer lukket ned.

USA måtte sidst lukke delvist ned, da man i 1996 heller ikke kunne blive enige i budgetforhandlingerne. Her tog det tre uger, før man nåede til enighed, og de offentligt ansatte kunen vende tilbage til arbejde.

Følg Dagens.dk på Facebook - klik her og vær med

 

Dagens Gossip