Usher i kamp for sine børn i morgen

Hastværket skyldes, at den ældste af drengene nær var druknet i swimmingpoolen ved sin fars hjem mandag eftermiddag.

Den femårige Usher Raymond V, kaldet Cinco, kom i vanskeligheder, da hans arm satte sig fast i et afløb, hvor der sad et stykke legetøj, drengen ville have fat i. En håndværker, som arbejdede i Ushers hjem, fik knægten fri, da den lille fyrs tante måtte give op, og sangerens eks slæber straks sin tidligere ægtefælle i retten.

Foster Raymond vil have den forældremyndighed tilbage, hun mistede sidste sommer, og retter en række hårde anklager mod Usher. Ulykken skete, mens en tante passede begge børn og den 39-årige stylist hævder, at R&B-stjernen svigter sit forældreansvar ved at lade andre tage sig af drengene. Hun anklager også tanten for hårdhændet fysisk afstraffelse af børnene og hævder, at Usher lader sønnerne vokse op i et farligt miljø.

Sangeren var til møde, da Cinco var ved at drukne, men nåede hjem, så han kunne ledsage sønnen i ambulancen til hospitalet, hvor han nu konstant er ved drengens side.

I aftes tog Usher sig dog tid til at takke for den støtte, familien oplever og priste sig lykkelig for, at sønnen overlever. »Jeg er helt overvældet og vil takke alle, som tænker på os«, lød det i en udtalelse, hvor den Grammy-belønnede hitsnedker også rettede en tak til de læger og sygeplejersker, som behandler Cinco »og er omkring os døgnet rundt«.

Usher og hans ekskone fik også den nu fireårige Naviyd Ely inden deres skilsmisse i november 2009.

Sidste sommer mistede Tameka Raymond sin 11-årige søn Kile Glover ved en badeulykke. Han blev sejlet ned af en jetski.

***

 

Dagens Gossip