Uskarpe Roma-spillere ærgrer sig over spildte chancer

Med et 0-2-nederlag til Real Madrid tirsdag er AS Roma ude af Champions League efter samlet at være slået i ottendedelsfinalerne med 4-0.

Holdet skulle hente mindst to mål på Real Madrid i tirsdagens kamp, og især i første halvleg havde spillerne flere store målchancer. Men skarpheden svigtede, og italienerne må rejse hjem til Rom uden en billet til kvartfinalerne.

I Roma-lejren var der da også bitre miner over de spildte chancer i kampen. Holdets anfører, Alessandro Florenzi, der selv brændte en stor chance, mener, at større effektivitet kunne have ændret klubbens skæbne.

- Vi havde mange chancer i den første kamp, og vi havde mange chancer i dag (tirsdag, red.), men hvis man ikke scorer, kan man ikke gå videre.

- Nogle gange afhænger det ikke af erfaring, man skal bare være mere præcis. Det er ærgerligt, for med mere effektivitet kunne det have været en anden historie. Vi spillede to gode kampe, siger han ifølge uefa.com.

Men holdets træner, Luciano Spalletti, mener dog ikke, at der var tvivl om, hvem der skulle have pladsen i kvartfinalerne.

- Virkeligheden er, at vi tabte 0-2 to gange. Det eneste rigtige var, at Real Madrid gik videre. Vi er nødt til at blive bedre mentalt og blive skarpere.

- Vi var ikke på det nødvendige niveau i dag. Vi fortryder ikke, at vi har tabt, men at vi ikke har spillet kampen med den rigtige overbevisning, siger han.

Holdet kan nu fokusere på topkampen i Serie A, hvor klubben befinder sig på en tredjeplads efter Juventus og Napoli.

/ritzau/

 

Dagens Gossip