Ustyrlig Mikkel Bødker laver hattrick i NHL-sejr

Det er efterhånden hverdagskost, at en dansk ishockeyspiller leverer en flot præstation i NHL, men det, Mikkel Bødker leverede natten til søndag dansk tid, hører alligevel til sjældenhederne.

Ud over en stærk præstation i Arizona Coyotes-målet af Anders Lindback var Mikkel Bødker med afstand den største oplevelse ude på isen, da holdet gæstede Ottawa Senators.

Danskeren smækkede pucken i nettet tre gange og var således hovedarkitekten bag Arizonas sejr på 4-1.

Målet til 1-0 var det flotteste, da han med et hurtigt ryk ind fra venstre side kom alene med Ottawa-keeperen og køligt lagde pucken i mål.

Ved 2-1 til Arizona sent i tredje periode udnyttede Bødker så et koks i modstandernes forsvar til at gøre det til 3-1, og kort efter lukkede han kampen i et tomt mål med scoringen til 4-1.

Faktisk er det ikke første gang, Mikkel Bødker laver hattrick i NHL. Sidste år klappede han også tre pucke ind i en kamp mod Edmonton Oilers.

Der var mere dansk succes i NHL natten til søndag.

Lars Eller kom også på måltavlen, da hans suveræne Montreal Canadiens-hold tog den niende sejr i ni kampe ved at besejre Toronto Maple Leafs med 5-3. Eller scorede målet til 2-0.

Frans Nielsen var også afgørende for New York Islanders. Den rutinerede dansker noterede sig for to assist, da holdet vandt 3-2 ude mod St. Louis Blues.

Anaheim Ducks-målmand Frederik Andersen og Jannik Hansen med Vancouver Canucks led begge nederlag.

/ritzau/

 

Dagens Gossip