Utilfreds Zidane ser stadig muligheder for avancement

Zinedine Zidane var en alt andet end tilfreds træner, da han mødte pressen efter Real Madrids overraskende nederlag på 0-2 ude mod Wolfsburg, hvor Nicklas Bendtner ikke længere er en del af truppen.

De spanske giganter leverede en indsats langt under vanlig standard, og det udnyttede tyskerne til at skaffe sig et stærkt udgangspunkt inden returkampen på Bernabeu i næste uge.

- Jeg er ikke tilfreds - især ikke med første halvleg. Den slags kan ske, når man ikke spiller med intensitet fra starten af kampen, siger den utilfredse franske cheftræner ifølge AFP.

- Det var ikke mangel på tro. Vi vidste, det ville være en svær kamp, og det blev det, lyder det fra Zidane til uefa.com.

Real Madrid burde da også have rigeligt med selvtillid efter weekendens sejr i El Clasico over FC Barcelona, men niveauet fra den kamp var langt væk onsdag.

Den ringe indsats i Tyskland har dog ikke taget modet fra Zidane, som stadig tror på, at det kan vendes til samlet sejr og avancement.

- Nu skal vi tænke på at hvile os godt og tænke på returkampen, for vi har chancen for at ændre det i returkampen, lyder det fra Real Madrid-træneren.

Hos det sejrende hold er armene da også kommet hurtigt ned igen efter den overraskende sejr.

For selv om Wolfsburg kommer til Madrid med 2-0 i kufferten, er der stadig lang vej til en semifinaleplads.

- Der er ingen grund til at lade sig rive med. Vi har kun klaret 55 procent af opgaven, siger Wolfsburgs målscorer til 2-0, Maximilian Arnold, til AFP.

Returkampen spilles tirsdag i næste uge.

/ritzau/

 

Dagens Gossip