Utrolig styrke: Druknede Thomas’ familie hjælper med at lede efter forsvundne Niels

Efter fem ugers ulidelig uvished fik Michael Stralner og familien endelig besked om, at deres forsvundne søn, bror og elskede familiemedlen, Thomas Stralner var fundet i Randers havn.

Thomas forsvandt efter en bytur og var efterlyst i cirka fem uger. Han blev kun 19 år.

Trods sorgen og et turmult forløb omkring Thomas' forsvinden, finder hans familie plads til at hjælpe en anden ulykkelig familie i deres søgen efter deres kære: 73-årige Niels Joachim Nicholaisen fra Aarhus, der ikke er set i live siden fredag 5. februar. Det skriver BT

Læs også: Forsvundne Thomas’ familie fik pludselig håb om, at han var i live - viste sig at være en ond joke

- Vi kan ikke bare sidde derhjemme og glo, velvidende at de leder efter Niels. Han skal findes. Vi ved om nogen, hvilket mareridt Niels Joachims familie gennemgår i disse dage. Det er derfor, vi vil hjælpe. Og så er det nok også en måde at bearbejde sorgen efter Thomas, siger Michael Stralner til BT

Signalementet af Niels Joachim Nicholaisen lyder: 73 år, 190 cm, slank af bygning, frisk af sin alder. Han var iført knælang grøn vinterjakke og gule timberland støvler. Muligvis også hue og med rygsæk.

Organisationen Missing People hjælper i eftersøgningen, og oplysninger om ham kan gives til Østjyllands Politi på tlf. 114 eller 8731 1448.

Læs også: Niels forsvandt i fredags: Hjælp politiet med at finde ham

Følg Dagens Efterlysninger for flere lignende artikler:

 

 

 

Dagens Gossip