Utrolige billeder: Han står på kanten og vil kaste sig i døden, men så hører han sin søns desperate bøn

Rao Ni fra Hainan i det sydlige Kina var blevet så fortvivlet over sin økonomiske situation, at han ville ende sit eget liv, fortæller Daily Mail.

Rao var sjakbajs for et 40 mand stort team i byggebranchen, som havde udført noget arbejde under bordet. Projektet var derefter lukket ned, og nu kunne han ikke betale de mange arbejdere deres løn. Men det værste var, at han ikke kunne betale huslejen på familiens hus. Rao havde kæmpet i et år for at få udbetalt nogle penge, men var altså løbet mod en mur.

Læs også: Han har tabt 122 kg, men at optage denne video, er det hårdeste han nogensinde har gjort

Derfor havde han sat sig på kanten af en høj bro med tanker om selvmord. Der blev han hurtigt spottet og en større menneskemængde samlede sig under ham.

Politiet kom ud til broen, hvor deres trænede forhandlede forsøgte at tale Rao fra sit forehavende. Efter flere timer var det ikke lykkedes, og de så ingen anden udvej end at tilkalde hans kone og barn.

- Gør ikke noget dumt. Vores barn er så ungt. Hele familien er afhængig af dig,- appellerede konen til sin mand. 

Læs også: Cassandra er professionel danser, og nægter at gøre noget ved sit specielle udseende

Men lige meget hjalp det. 

Det var først efter nogle timer, at Raos søns ord gjaldede igennem lyden af menneskemængden, at han vågnede op. 

- Far, kom tilbage. Hop ikke!- råbte han.

Læs også: Her spørger mand med Downs Syndrom sin kæreste, om hun vil flytte sammen - og internettet eksploderer i et kollektivt “Nåååhhh”

Det var åbenbart, hvad der skulle til. Øjeblikke efter gjorde Rao signal til politiet om, at de gerne må hjælpe ham ind på sikker grund. 

Da han kom helt ned, gav han sin søn et kæmpe knus. 

- Det er svært at sige, hvad drengen kunne forstå om situationen. Men han må have hørt sine forældre snakke i timevis og forstået, at noget var galt,- siger Guo Tsou, talsmand for politiet.

Læs også: For 15 år siden kastede hun sig ud foran en bil for at redde sine bøn: Sådan har hun det i dag

Både far og søn omfavnede hinanden i tårer og dagen sluttede godt. Politiet har lovet Rao at undersøge sagen, men eftersom der ikke foreligger en kontrakt, så siger de, at det er begrænset, hvad de kan stille op.

Se billederne fra den utrolige dag i galleriet herunder.

Top partnere


Modtag uforpligtende lånetilbud fra 8 banker på Samlino.dk helt gratis. Prøv i dag på Samlino.dk/laan

Dagens Gossip