Utroligt: 71-årig overlever at blive angrebet af 80.000 dræberbier

De arrige bier gik til angreb torsdag i Desert Springs i Californien. Det bliver vurderet af sværmen bestod af mellem 75.000 og 80.000 såkaldte dræberbier, som er kendt for at være særdeles aggressive.

Det var tilfældigt, at bierne blev opdaget og forstyrret. De havde nemlig slået sin ned i en kabelboks, som en mand fra det lokal selskab, der står for internetforsyningen i området, åbnede.

Først gik de til angreb på manden, men pludselig vendte de deres vrede mod den ældre kvinde, som var på besøg hos noget familie i nærheden og netop var steget ud af en bil. Det skriver Daily Mail.

Den 71-årige kvinde var ikke i stand til at flytte sig hurtigt nok, og hun kunne ikke undslippe den arrige sværm. På et tidspunkt kunne man slet ikke se kvinden for bare bier.

Heldigvis reagerede kvindens familiemedlemmer hurtigt og smed en tæppe over hende og fik hende reddet i sikkerhed.

Det viste sig, at den 71-årige var blevet stukket omkring 1000 gange af bierne, og hun er heldig, at de ikke tog livet af hende. Fem brandmænd, tre som hjalp kvinden og to som holdt andre væk fra stedet, måtte også efterfølgende behandles på skadestuen.

Bierne og deres bo er nu blevet fjernet fra området, der huset velhavende amerikanere.

Se amatøroptagelser fra stedet herunder:  

 

Dagens Gossip