Utroligt: Tvillinger der IKKE deler fødselsdag

Jesper Larsen

|

30/11/2014

Dagens topnyheder

Identiske tvillinger betyder som regel, at man deler en masse ting, men de nyfødte tvillinger, Robyn og Scarlett Atherton, slipper for at dele opmærksomheden, når de har fødselsdag.

De blev født med 18 minutters mellemrum på hver sin side af midnat mellem den 9. og 10 november. Helt præcist kom Robyn til Verden kl. 23.55 d. 9 november, mens søsteren Scarlett så verden første gang kl. 00.13.

Ifølge tvillingernes mor, 35-årige Deborah, var hun opmærksom på, at det kunne ske.

- Jo tættere vi kom på midnat, jo mere jokede jeg med, at de kunne få hver sin fødselsdag, men jeg troede aldrig på, at det rent faktisk ville ske, siger hun til avisen Mirror

På trods af de praktiske problemer med to fødselsdage i træk, har hun allerede besluttet, at børnene selv må bestemme, når de bliver ældre.

- Mens de er små, holder vi den samme dag, men hvis de gerne vil fejre hver deres dag, når de bliver ældre, skal de selvfølgelig have lov til det, siger Deborah til den britiske avis. 

Det er ikke første gang, hendes familie får glæde af tvillinger. Der er allerede tre par, men det er første gang, de er enæggede.