Utroskab: Konen er tit pænere end elskerinden

Skrevet af Aller Media

|

27/09/2013

Dagens topnyheder

Utro mænd søger ikke altid yngre og mere attraktive versioner af deres koner.

Kun 31,9 procent af mænd har en affære med en kvinde, der er yngre end deres kone, 29,3 procent angiver, at elskerinden er mere veltrænet, og 47,3 procent synes, elskerinden er kønnere.

Du vælger selv den rolle, du spiller i et parforhold. Læs hvordan på IN.dk

Næsten 76,9 procent synes, deres partner er mere interessant end elskerinden.

Det, der skiller størstedelen af mændene ud, er, at deres hemmelige partnere er mere omsorgsfulde, lytter mere og er mere lidenskabelige.

- Mænd er mindre fokuseret på alder og udseende, end vi tror. En affære kan hjælpe en mand med hans følelsesmæssige behov, og det behøver ikke at have noget med udseende at gøre, siger Dominika Peczynski, der er daglig leder af Victoria Milan, Sverige.

Vil ikke tages for givet
26,7 procent af kvinder i undersøgelsen sagde, at deres elsker er yngre end deres mænd. 51,7 procent synes, at deres elsker er mere veltrænet, mens 68,7procent angiver, at deres mand eller partner er flottere.

Dog har 88,9 procent af kvinderne valgt en elsker, der oftere end deres mænd viser, at de sætter pris på dem.

81,3 procent har en elsker, der er bedre til at lytte, og 55,1 procent angiver, at deres hemmelige partner har lyst til sex oftere end manden.

Leonora Christina Skov oplevede at blive gennemskuet af sin kæreste. Læs hvordan på IN.dk

- De fleste af vores kvindelige medlemmer er ikke ældre kvinder, der jagter yngre, lækrere mænd. De har en skøn mand derhjemme, men han tager hende for givet. En hemmelig affære får hende til at føle sig eftertragtet igen, siger Dominika Peczynski.

Af Juliane Olsen, IN.dk/NewsDesk, Aller Media